Samtalsterapeut till Ronneby Rehabiliteringscenter

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi söker Dig som vill vara en del i vår arbetsgrupp i Ronnebys offentliga primärvård på Ronneby Rehabiliteringscenter. Rehabenheten består av samtalsterapeuter, sjukgymnaster och arbetsterapeut. vilket innebär möjligheter att arbeta i team med specifik kompetens kring patienter med ett komplext vårdbehov. Vi har ett väl uppbyggt team för rehabiliteringsutredningar där även behandlande läkare deltar. Vårt upptagningsområde är patienter som tillhör vårdcentralerna i Ronneby, Kallinge och Bräkne-Hoby.

Arbetsbeskrivning

Vi strävar efter att hålla hög tillgänglighet och god vårdkvalitet. Vår målsättning är korttidsbehandling under en begränsad period. Orsak till samtalskontakt inom primärvården kan vara: Depression eller nedstämdhet Kris Stress, utmattningsreaktion Ångest, panik eller oro Sorg Psykosociala problem Sömnproblem Relationsproblem Gruppbehandlingar kan förekomma som ensam behandlare. Kontinuerlig KBT fokuserad handledning var 14e dag av extern handledare.

Kvalifikationer

KBT-kompetens steg 1 eller annan evidensbaserad terapeutisk metod med steg 1 Du bör vara van vid samtalsterapeutiska behandlingar och att göra egna bedömningar. Vi ser gärna att du har en bred yrkeserfarenhet, gärna med erfarenhet av somatisk och/eller psykiatrisk vård och förmåga att arbeta flexibelt. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Meriterande är tidigare arbete med liknande problemställningar. Har du en yrkes legitimation är det att föredra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Socialt arbete
Yrkeskategori
Samtalsterapeut
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Heltid men kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-06-27
Ansök senast
2019-08-04
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Marcus Bencker
    Avdelningschef
    Telefon: 0457-73 14 91
  • Marie Kranstedt
    KBT-terapeut/Psykiatrisjuksköterska
    Telefon: 0457-73 15 06

Ansökan

Referensnummer: A889276
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.