Tandsköterska Folktandvården Bräkne-Hoby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Folktandvården Bräkne-Hoby är en del av Folktandvården Ronneby och här arbetar två tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Vi arbetar med barn och vuxentandvård och finns centralt i Bräkne-Hoby i samma lokaler som vårdcentralen. Bräkne-Hoby är centralt placerat i Blekinge län och kliniken ligger inom gångavstånd till järnvägsstation. Under 2020 kommer även tandregleringsverksamhet bedrivas vid kliniken ett par dagar i veckan.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är utbildad tandsköterska. Vårt sätt att arbeta utgår från värdeorden engagemang, kvalitet och samarbete. Hos oss finns möjlighet till ett utvecklande och omväxlande arbete. I tjänsten ingår alla förekommande tandsköterskeuppgifter. Det är viktigt att du har en övergripande syn på verksamheten samtidigt som du är effektiv och har öga för detaljer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, nyutexaminerad eller med tidigare erfarenhet från yrket. Du är van vid och tycker det är roligt att samarbeta med andra kollegor och tillsammans finna lösningar. Vi värdesätter att du är flexibel i ditt arbetssätt och kan prioritera i stressiga situationer. Utöver ett inspirerande arbete med härliga patienter och kollegor erbjuder vi bl.a.; - goda utvecklingsmöjligheter och egna kompetensförsörjningsmedel - massage och friskvård - Introduktionsprogram - förmånlig veckoarbetstid Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2019-12-03
Ansök senast
2019-12-17
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A919441
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.