Medicinsk sekreterare till patientadministrationen Vuxenpsykiatri öst

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vuxenpsykiatrin i Karlskrona har Karlskrona kommun som upptagningsområde med ca 60 000 invånare. Kliniken består av öppenvårdsmottagning, slutenvårdsavdelning och mellanvård beläget på Blekingesjukhuset i Karlskrona. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Vi söker medicinsk sekreterare till kliniken med placering i Karlskrona. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och varierande arbete där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Som medicinsk sekreterare är du nyckelperson i kontakten med patienter och personal samt är verksamhetens ansikte utåt. Det är därför viktigt för oss att du är en positiv och serviceinriktad person. Eftersom vi arbetar nära varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett intresse av att arbeta i team. Du har förmågan att bemöta och prata med olika människor i olika situationer, du är ansvarsfull och noggrann. Är du medicinsk sekreterare med fallenhet för service, bemötande och att arbeta med en bred variation av uppgifter? Då har vi tjänsten för dig.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett lärorikt och stimulerande arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen. Som medicinsk sekreterare delar du arbetet med hela den vårdadministrativa enheten. Du kommer att arbeta i ett arbetslag där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. Utöver medicinsk dokumentation ingår receptionsarbete och sedvanliga sekreteraruppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har YH- utbildning till medicinsk sekreterare alternativt läkarsekreterarutbildning med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi samt ha goda IT-kunskaper i NCS Cross, Comprima samt Officepaketet. Du ska vara positiv, flexibel, serviceinriktad, ha lätt för att samarbeta och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Du är även utåtriktad och noggrann. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Vuxenpsykiatri öst
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2021-01-20
Ansök senast
2021-02-14
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Anitta Avesani
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 59 43
  E-post: Anitta Avesani
 • Camilla Rosell
  Vision
  Telefon: 0455-73 59 39
  E-post: Camilla Rosell

Ansökan

Referensnummer: A1000908
Ansök

Övrig information

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?