Två trädgårdsmästare till drift- och underhållsavdelningen i Karlshamn, visstidsanställning.

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Regionservice verksamhetsuppdrag är att äga, förvalta och utveckla regionens fastigheter och inhyrda lokaler och att stödja regionstyrelsen i fastighetsstrategiska frågor. Verksamhetsuppdraget innefattar också att förvalta och utveckla regionens informationssystem, informationsteknik och teknisk infrastruktur utifrån övergripande strategier samt att leverera och utveckla verksamhetsstöd och servicetjänster. Region Blekinge disponerar ca 270 000 m³ lokaler, där drift-och underhållsavdelningarna i Karlshamn ansvarar för drift och underhåll av fastigheterna i den västra delen av länet. Vi söker nu en trädgårdsarbetare till avdelningen där vi idag är omkring 15 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som trädgårdsmästare arbetar du främst med underhåll av våra utemiljöer på sjukhuset och övriga ytterområden. Några exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, vattning, renhållning, beskärning, plantering, städning på tak, rensning av hängrännor, grus, lövblåsning samt halkbekämpning vintertid. Till din hjälp finns ett datorbaserat fastighetssystem där beställaren lägger in sitt ärende med tillhörande uppdragsbeskrivning och även skriftliga skötselrutiner. Arbetsområde är västra Blekinge varav körkort B är ett krav. Är du rätt person erbjuder vi ett utvecklande och trivsamt arbete där man kan påverka och göra skillnad. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig med KY utbildning inom trädgård eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av redskapsmaskiner samt körkort för motorsåg och röjningssåg. Som person är du ansvarstagande och engagerad, du tar initiativ och är självständig och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Naturbruk
Yrkeskategori
Trädgårdsmästare, anläggning
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
April 2020
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2020-10-31
Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange därför löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2019-12-20
Ansök senast
2020-01-19
Läs mer
http://ltblekinge.se/

Upplysningar

 • Mats Karlsson
  Avdelningschef Drift- och underhållsavd.
  Telefon: 0454-73 29 19
 • Sven-Erik Svensson
  Kommunal
  Telefon: 0454-73 29 65
 • Bengt Lindberg
  Vision
  Telefon: 0455-73 61 40

Ansökan

Referensnummer: A924703
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.