Undersköterskor till avd 45/MOA

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska deltar du aktivt i all omvårdnad kring patienten, både allmän och specifik vård. Avdelningen består av en intagningsenhet, MOA som har 12 vårdplatser med ett högt tempo och ett brett spektra av diagnoser. Resterande 12 vårdplatser heter avd 45 och specialiteterna där är hematologi samt gastroenterologi som avdelningen har ett länsövergripande ansvar för. Förutom detta finner man allmänmedicinska patienter här. Det krävs att man som undersköterska hos oss kan arbeta både självständigt och i team.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska. Meriterande är om du har erfarenhet av akutsjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2019-09-03
Ansök senast
2019-09-22
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Tanja Kallenberg
  Avdelningschef, Palliativmedicinska enheten
  Telefon: 0454-73 34 91
  E-post: Tanja Kallenberg
 • Rose-Marie Svensson
  Kommunal
  Telefon: 0455-734751

Ansökan

Referensnummer: A899517
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.