Sjuksköterska till Smärtrehab, Rehabiliteringskliniken, Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Smärtrehabilitering är idag ett högprioriterat område inom både forskning och behandling. Inom rehabiliteringskliniken har vi en processorganisation, med fyra multimodala team, för smärtrehabiliteringen med ett länsövergripande ansvar på specialistnivå. Nu söker vi en sjuksköterska till ett av våra team i Karlshamn. Som sjuksköterska har du en koordinerande roll där patientens samlade rehabilitering är i centrum. Du är teammedlem där övriga professioner är arbetsterapeut, kurator, läkare, sekreterare och sjukgymnast. Som koordinator i teamet planerar och administrerar du flödet runt patienterna. Tillsammans med patienten och teamet skapar ni patientens individuella rehabiliteringsplan. Du är helt klart spindeln i nätet och har en samordningsfunktion i teamet. Vi har ett genomgående beteendeinriktat, kognitivt förhållningssätt med en aktiv patient som tar ansvar för sin rehabilitering. Som sjuksköterska har du, tillsammans med övriga teammedlemmar, en viktig roll i patientens smärthanteringsprocess. Teamets patientkontakter sker både individuellt och i grupp. Dina patientkontakter sker genom din koordinerande roll men även i föreläsningar till patienterna i grupp. Under jul- och nyårshelgerna och sommarperioden stänger vi vår verksamhet. Teamet arbetar då mot övriga sjukhuset och som sjuksköterska kommer du att tjänstgöra inom vår slutenvård. Du erbjuds ett spännande arbete med utvecklingsmöjligheter och härliga, engagerade och kompetenta teamkollegor. Vi arbetar med ständiga förbättringar och just nu är vi med och utvecklar klinikens digitala vårdformer. Förinspelade föreläsningar och uppkopplade möten genom appen Din Vård, är i fokus just nu.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska och har ett stort intresse för patientgruppen. Du uppskattar administrativt arbete, är strukturerad och har ett gott ordningssinne. Du känner dig bekväm med både individuella patientkontakter och med att handleda patienter i grupp. Det är meriterande om du har kompetens inom smärtområdet, uppskattar teamarbete gärna inom rehabilitering samt trivs med utvecklingsarbete. Du uppskattar kombinationen dagtid i öppenvård med viss tjänstgöring inom vår slutenvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Smärtsjuksköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2020-12-17
Ansök senast
2021-01-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Marie Kantermo
  Avdelningschef Specialistrehab
  E-post: Marie Kantermo
 • Annelie Ström
  SSR Kurator/psykoterapeut
  Telefon: 0454-73 24 68
  E-post: Annelie Ström
 • Ute Klemt Andersson
  Sjuksköterska Smärt- och cancerrehab
  Telefon: 0454-732490
  E-post: Ute Klemt Andersson
 • Anna Ohlsson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-732054
  E-post: Anna Ohlsson

Ansökan

Referensnummer: A994653
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?