Sjuksköterska 1177 Vårdguiden på telefon i Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Som sjuksköterska på 1177 Vårdguiden på telefon arbetar du inom Nära vård i Region Blekinge. Placeringen är på Linden i Asarum, men du kan också välja att delvis ha din placering på Hälsocentralen i Ronneby. Vi har även börjat med hemarbetsplats viss tid.

Arbetsbeskrivning

Som telefonsjuksköterska arbetar du självständigt med ansvar. Under ett arbetspass kommer du bland annat att arbeta med att: • Genomföra medicinska bedömningar • Ge metodisk och strukturerad rådgivning • Vid behov hänvisa till lämpliga vårdnivåer • Bistå med hälso- och sjukvårdsinformation Du kommer att tillhöra en grupp med sjuksköterskor och distriktssköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker en lugn och stabil person med god kommunikativ förmåga, som kan ta initiativ och fokusera på rätt saker i samtalet med vårdsökaren. Du har förståelse för människors olika förutsättningar och kan anpassa ditt bemötande efter mottagaren. Du är legitimerad sjuksköterska - det är meriterande om du även har någon form av specialist- eller vidareutbildning. För att bli framgångsrik i rollen så har du några års erfarenhet inom hälso- och sjukvård samt är du intresserad av teknik och digitalisering. När du börjar hos oss får du specifik utbildning utav våra egna utbildare enligt nationellt utbildningsprogram. God datavana är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan nu. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten avser semestervikariat vecka 23-34 och eventuell timanställning vid behov.
Varaktighet
3-6 månader
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2021-03-02
Ansök senast
2021-04-30
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/kontakt/

Upplysningar

 • Mats Olsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-732779
 • Maria Hansson
  stf. avdelningschef
  Telefon: 0454-732784
 • Du når fackliga representanter via växeln
  Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A1010992
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?