Semestervikarie Distriktssköterska/Sjuksköterska till Nättraby VC

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso-och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Nättraby vårdcentral är en av de landstingsägda vårdcentralera som ingår i hälsoval Blekinge. På vårdcentralen har vi 24 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns idag 6273 listade patienter i olika åldrar. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

Du är välkommen att bli en medarbetare i vår härliga arbetsgrupp. Dina arbetsuppgifter är mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska. Du har ett genuint intresse för att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är stresstålig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Semestervikariat: 190617-190818.
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tidsbegränsad till
2019-08-18
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2018-12-15
Ansök senast
2019-02-03
Läs mer
https://www.1177.se/Hitta-vard/Blekinge/Kontakt/Nattraby-vardcentral-Nattraby/

Upplysningar

  • Ann-Christin Svensson
    Avdelningschef

Ansökan

Referensnummer: A836866
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.