Röntgensjuksköterska till Röntgenavdelningen i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Röntgenkliniken erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en bra arbetsmiljö med goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar ständig med utveckling av arbetssätt och teknik för att kunna erbjuda säkra undersökningar/behandlingar med hög kvalitet. På avdelningen i Karlshamn genomförs årligen ca 35 000 undersökningar/behandlingar såsom skelett- och lungundersökningar, datortomografiundersökningar, magnetkameraundersökningar, ultraljud, mammografi och bentäthetsmätningar (DXA). Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid men även kvällstid och beredskap alla dagar på året. Vi är 25 medarbetare i Karlshamn och vi ser fram emot att få dig som ny kollega.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Hos oss arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter. Fördelning av arbetsuppgifterna planeras på ett sätt som möjliggör rotation till olika undersökningsmodaliteter. Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion samt goda möjligheter till kompetensutveckling och forskning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, eller legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom radiologi. Även du som snart kommer att bli klar med din röntgensjuksköterskeutbildning är välkommen att söka tjänsterna. Tidigare yrkeserfarenhet av arbete med CT och MR är meriterande. Som person är du flexibel och kvalitetsmedveten. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du tycker om nya utmaningar och trivs i både planerad och akutverksamhet. Du arbetar mot verksamhetens mål, vill ta ansvar och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar samtliga tillsvidareanställda medarbetare.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Röntgensjuksköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Röntgenkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-22
Ansök senast
2021-12-12
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Thomas Strand
  Avdelningschef Röntgen Karlshamn
  Telefon: 0454-733253
 • Åsa Nilsson
  Vårdförbundet Karlshamn
  Telefon: 0454-732566
 • Malin Lönnvik
  Vårdförbundet Karlshamn
  Telefon: 0454-732566

Ansökan

Referensnummer: A1070999
Ansök

Övrig information

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?