Teletekniker till driftavdelningen på Regionservice, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice verksamhetsuppdrag är att äga, förvalta och utveckla regionens fastigheter och inhyrda lokaler och att stödja regionstyrelsen i fastighetsstrategiska frågor. Verksamhetsuppdraget innefattar också att förvalta och utveckla regionens informationssystem, informationsteknik och teknisk infrastruktur utifrån övergripande strategier samt att leverera och utveckla verksamhetsstöd och servicetjänster. Region Blekinge disponerar ca 290.000 kvm lokaler, där drift-och underhållsavdelningarna i Karlskrona ansvarar för drift och underhåll av fastigheterna i den östra delen av länet. Vi söker nu en teletekniker till driftavdelningen i Karlskrona där vi idag är omkring tjugo medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som teletekniker arbetar du med felsökning, underhåll och reparation samt nyinstallation i mindre omfattning, på förekommande svagströmsanläggningar inom Region Blekinges fastighetsbestånd. Exempel på förekommande svagströmsanläggningar är brandlarm, kallelse- och passagesystem, rörpost, tv samt inbrottslarm osv. Inom ditt ansvarsområde lägger du en stor del av tiden till att planera och utföra egenkontroll på brandlarmanläggningar inom våra fastigheter i östra delen av länet. Är du rätt person erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete med hög tekniknivå och kompetensutveckling inom området. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med El/Tele-teknisk inriktning, eller motsvarande kvalifikationer och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagströmsarbete samt egenkontroll av brandlarmanläggningar då detta är en stor del av arbetet. Du har god samarbetsförmåga, är kreativ och lyhörd och kan arbeta både självständigt och i grupp. Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och ett målinriktat arbetssätt. Det är viktigt för oss att du är intresserad av utvecklingen inom arbetsområdet och har förmåga att planera ditt arbete både på lång och kort sikt. Du är intresserad av att bredda dina kunskaper inom de övriga fastighetstekniska områdena. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort krävs. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Installation, drift, underhåll
Yrkeskategori
Teletekniker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-01
Ansök senast
2021-09-26
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Johan Dessing
  Avdelningschef driftavdelningen Karlskrona
  Telefon: 0455-736130
 • Bengt Lindberg
  Vision
  Telefon: 0455-736140
 • Henrik Henriksson
  Kommunal
  Telefon: 0455-736135

Ansökan

Referensnummer: A1051550
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?