Tandläkare Folktandvården Rödeby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar. På Folktandvården Rödeby arbetar 3 tandläkare, 3 tandhygienister, 6 tandsköterskor 1 administrativ samordnare samt 1 receptionist . Vi arbetar med all typ av tandvård och har nära samarbete med specialisttandvården när man vill ta sig an mer komplicerade behandlingsfall samt för stöttning och råd. Man har även möjlighet att askultera på specialisttandvårdens olika avdelningar. Rödeby ligger 1 mil utanför Karlskrona, 10 min bilväg fån centrum samt med mycket bra busskommunikation var 20e min. Karlskrona erbjuder en fantastisk boendemiljö mitt i skärgården. Flygplats endast 40 minuter från centrum och dessutom direkttåg till Köpenhamn och Europa.

Arbetsbeskrivning

Vid Folktandvården Rödeby arbetar vi med hälsofrämjande, sjukdomsbehandlande och rehabiliterande tandvård för alla åldrar. Vi är en medelstor, lugn och trygg klinik som nu vill utöka med en tandläkare. Vi ser även positivt på att du som snart är färdigutbildad kommer med en ansökan. Vi erbjuder Dig: - Ett glatt och kamratligt arbetsgäng - Introduktionsprogram - Bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter - Egna utbildningsmedel så att du själv kan styra din vidareutbildning - Massagebidrag - Friskvårdsbidrag Som nyanställd deltar du i Folktandvårdens introduktionsprogram som sträcker sig över ett år. Genom introduktionen får du en god inblick i hela verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - är legitimerad tandläkare - är positiv, öppen och har lätt att samarbeta - kan ta eget ansvar och egna initiativ - vill utvecklas inom sitt yrke Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Lön
Månadslön.
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-04
Ansök senast
2019-04-15
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A855961
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.