Servicepersonal till Vårdnära service, Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Enheten för logistik och måltidsservice består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. Inom Vårdnära service arbetar ca 3 personer som utför olika servicetjänster på flera vårdavdelningar/mottagningar. Vi söker nu en medarbetare till ett vikariat till 31 augusti med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som servicepersonal inom vårdnära servicetjänster kommer du att arbeta med vårdavdelningarnas och mottagningarnas tvätt- och förrådhanteringar. Det innebär att du beställer, tar emot och packar upp tvätt och förbrukningsartiklar.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Vi söker dig som har känsla för service, god samarbetsförmåga och är noggrann. Du ska vara ansvarstagande, flexibel och gilla utmaningar. Din sociala förmåga och trevliga attityd kommer att vara uppskattad på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är krav Uppdraget är ett föräldravikariat tom 2023-03-31 med eventuell möjlighet till förlängning

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Sanering och renhållning
Yrkeskategori
Sjukhusstädare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Enheten för logistik och måltidsservice
Omfattning
Heltid
Tillträde
Snarast enligt ö.k
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2023-03-31
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-17
Ansök senast
2021-11-28
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Sara Yngsell
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-732940
 • Joakim Kjellander
  STF Avdelningschef
  Telefon: 0454-732157
 • Lucas Mattsson
  Kommunal
  Telefon: 0454-73 3013

Ansökan

Referensnummer: A1068870
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?