Vikarierande Tandsköterska Folktandvården Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Folktandvården Karlskrona är centralt beläget på Trossö. Här sprudlar näringslivet med restauranger, butiker och gallerior. Centrala Karlskrona erbjuder även fina parker och grönområden med kreativa lekplatser för barn. Djur och natur ligger runt hörnet med stora möjligheter till bad, vildmark och sjöliv. Med egen båtförbindelse till Polen samt flygplats endast 20 minuter från centrum och dessutom direkttåg till Köpenhamn är det även lätt att tillfredsställa eventuell reslust!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är utbildad tandsköterska. Din huvudsakliga placering kommer vara i vår reception men utifrån din kompetens och erfarenhet kommer även andra, för tandsköterskor, sedvanliga arbetsuppgifter förekomma. Det är viktigt att du har en övergripande syn på verksamheten samtidigt som du är effektiv och har öga för detaljer. Du kommer att ha ansvar för bl.a. patientkontakter, telefonservice, tidbokning, kallelser samt all tänkbar service för bästa möjliga bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: - Tandsköterskeutbildning - Erfarenhet av receptionsarbete är meriterande - Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och behärskar svenska språket väl - Goda kunskaper i engelska och gärna något ytterligare språk Du är van vid och tycker det är roligt att samarbeta med andra kollegor och tillsammans finna lösningar. Vi värdesätter att du är flexibel i ditt arbetssätt och kan prioritera i stressiga situationer. Arbetet förutsätter ett professionellt bemötande av klinikens patienter och kollegor. Som person är du noggrann och har känsla för struktur och planering. Vi värdesätter din goda förmåga att kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Du är flexibel i ditt arbetssätt, har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Du brinner för att ge god service, är positiv och trivs med ett varierande arbete. Utöver ett inspirerande arbete med härliga patienter och kollegor erbjuder vi bl.a.; • Ett variationsrikt behandlingspanorama • Förmånlig veckoarbetstid • Introduktionsprogram • Goda utvecklingsmöjligheter • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Massage & friskvård • Löneväxling mm Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi kommer att behandla inkomna ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Efter överenskommelse
Varaktighet
6 månader eller längre
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2020-03-13
Ansök senast
2020-04-14
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Pètur Jóhannesson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 64 30
  E-post: Pètur Jóhannesson
 • Lotta Forsman
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0455-73 64 44
 • Tanja Solli
  Vision
  E-post: Tanja Solli

Ansökan

Referensnummer: A940748
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.