Semestervikariat som kurator till Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2021 söker Region Blekinge kuratorer med placering vid sjukhuset i Karlskrona och i Karlshamn för semestertjänstgöring. Dina arbetsuppgifter innefattar psykosocialt behandlingsarbete bestående av kris- och stödsamtal med patienter och närstående, rådgivning och vägledning i sociala frågor samt kontakter med andra vårdgivare och samarbetspartner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen (vid tillträdesdagen). Tidigare erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvården är meriterande. Arbetet förutsätter god språkkunskaper i svenska då du kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och myndigheter, i såväl tal som skrift.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Socialt arbete
Yrkeskategori
Kurator
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Semestervikariat, tillträde efter överenskommelse. Urval, intervjuer och anställning sker löpande.
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tidsbegränsad till
2021-08-20
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2020-12-18
Ansök senast
2021-03-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Marie Kantermo
  Avdelningschef Specialistrehab
  E-post: Marie Kantermo
 • Charlotte Karlberg
  Kurator Blekingesjukhuset Karlskrona
  Telefon: 0455-73 45 28
  E-post: Charlotte Karlberg
 • Nina Lindberg
  Repr. SSR
  Telefon: 0455-73 51 74
 • Bodil Ehn
  Verksamhetschef Kvinnokliniken
  Telefon: 0455-734667

Ansökan

Referensnummer: A994867
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?