Distriktssköterska/sjuksköterska till Brunnsgårdens vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Brunnsgårdens vårdcentral är en offentlig vårdcentral som ingår i Hälsoval Blekinge med ca 11 600 listade patienter i olika åldrar. Vi är ca 40 medarbetare med olika professioner.

Arbetsbeskrivning

Som distriktssköterska/sjuksköterska vid Brunnsgårdens vårdcentral har du varierande arbetsuppgifter och dagarna ser ofta olika ut. Dagarna innehåller samtal med våra patienter via telefonrådgivning, medicinsk bedömning och eventuell åtgärd av patienter som kommer till mottagningen i både akuta ärenden liksom planerade. Omläggningar av sår, omläggningar av in- och utfarter, vaccinationer, injektioner, provtagningar, medicinska behandlingar, bedömningar är bara lite av vad du gör.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska. Tidigare erfarenhet från arbete inom primärvård är meriterande liksom vidareutbildning inom diabetes. Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till ett gott arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och uppskattar ett högt tempo. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som kompletterar vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-11-13
Ansök senast
2019-12-08
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Brunnsgardens-vardcentral-Karlshamn/

Upplysningar

 • Jeanette Holmgren
  Tf avdelningschef
  Telefon: 0454-732693
  E-post: Jeanette Holmgren
 • Johanna Johansson
  Verksamhetschef
  Telefon: 0454-73 26 92

Ansökan

Referensnummer: A915290
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.