Sjuksköterska till Post-op i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Operationsavdelningen i Karlshamn är en del av Blekingesjukhusets Anestesiklinik som även omfattar operationsverksamhet och intensivvård i Karlskrona samt sterilverksamhet och vårdadministration som finns såväl i Karlshamn som i Karlskrona. Vid operationsavdelningen i Karlshamn utförs planerad elektiv kirurgi och avdelningen har prehospital och postoperativ verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska vilket innebär ett varierande arbete med höga krav på flexibilitet och initiativförmåga.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Du har god förmåga att planera, strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter och du är stresstålig. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar i arbetet och god förmåga att samarbeta med kollegor. Erfarenhet krävs. Det är viktigt att du har god fysik med hänsyn till arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Anestesikliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde så fort som möjligt eller enligt överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2019-08-31
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2018-12-13
Ansök senast
2019-01-15
Läs mer
http://ltblekinge.se/jobb-och-utbildning/

Upplysningar

  • Britt-Marie "Mia" Ericsson
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 20 44
  • Frida Edvardsson
    Vårdförbundet
    Telefon: 0454-73 20 45

Ansökan

Referensnummer: A835559
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.