Tandsköterskor Folktandvården Asarum

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar. Välkommen till vår klinik i Asarum som ligger ett par kilometer norr om Karlshamn. Här arbetar ett gäng på 18 medarbetare i nyrenoverade lokaler och med modern utrustning.

Arbetsbeskrivning

Hos oss finns möjlighet till ett utvecklande och omväxlande arbete. I tjänsterna ingår alla förekommande tandsköterskeuppgifter såsom assistans av tandläkare inom både barn vuxentandvård samt steril- och receptionsarbete. För dig som är intresserad finns det också möjlighet att ha egna barnpatienter för profylax.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, nyutexaminerad eller med tidigare erfarenhet från yrket. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, utpräglad känsla för service och att du är flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Är du nyutexaminerad kan vi också erbjuda dig en erfaren kollega som handledare under din första tid hos oss. Vi erbjuder Dig - ett glatt och kamratligt arbetsgäng - förmånlig veckoarbetstid - introduktionsprogram - individuella kompetensutvecklingsmedel - massage och friskvård

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vi söker två tandsköterskor, där en av tjänsterna är ett längre vikariat.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2020-11-12
Ansök senast
2020-11-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Ann-Sophi Backman
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 33 37
  E-post: Ann-Sophi Backman
 • Therese Melander
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0454-73 33 37
  E-post: Therese Melander
 • Ann-Margret Wiberg
  Vision
  Telefon: 0455-733337

Ansökan

Referensnummer: A987177
Ansök

Övrig information

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?