Barnmorska gynmottagningen Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Kvinnokliniken i Karlskrona består av en förlossningsavdelning, BB, gyn avdelning gynekologimottagning och operation. I Karlshamn finns gynekologimottagning. Vi bedriver även kvinnohälsovård i hela länet. Vi är ett starkt team av barnmorskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och läkare. Vi är positiva och hjälpsamma och gör tillsammans gynmottagningen till en bra arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete, där dina arbetsuppgifter består av telefonrådgivning, eget mottagningsarbete, amningsrådgivning, polikliniska besök mor och barn, medicinska aborter, prolapsmottagning, dysplasiuppföljning och även möjlighet att utveckla andra egna mottagningar. Just nu håller vi även på att bygga upp ett endometrios-team. Vi har också ultraljudsmottagning och gör CTG uppföljningar. Dessutom har vi en poliklinisk operationsverksamhet för ingrepp i lokalanestesi såsom slyngkoniseringar och hysteroskopier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Barnmorska med prev-utbildning. Vi vill att du är flexibel, intresserad av utvecklingsarbete och har god samarbetsförmåga. Erfarenhet av gynmottagningsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras. Vid tillsvidareanställning medföljer en skyldighet att krigsplaceras.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Barnmorska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kvinnokliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering använder vi oss av fortlöpande tillsättning.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-15
Ansök senast
2021-07-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Eva Arvidsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 22 75
 • Linda Håkansson
  Barnmorskeförbundet/SRAT
  Telefon: 0455-73 10 00 vx
 • Emma Persson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 10 00 vx

Ansökan

Referensnummer: A1037677
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?