Tekniker med inriktning styr och regler till driftavdelningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice verksamhetsuppdrag är bland annat att äga, förvalta och utveckla regionens fastigheter och inhyrda lokaler och att stödja regionstyrelsen i fastighetsstrategiska frågor. Region Blekinge disponerar ca 290.000 kvm lokaler, där drift-och underhållsavdelningarna i Karlskrona ansvarar för drift och underhåll av fastigheterna i den östra delen av länet. Vi söker nu en tekniker med inriktning styr och regler till driftavdelningen i Karlskrona där vi idag är omkring tjugo medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som styr- och reglertekniker på driftavdelningen arbetar du mycket självständigt men också i grupp med att planera och utföra service, felsökning, planerat/förebyggande underhåll samt nyinstallation av förekommande styr och regler och datoriserade övervakningsutrustningar i Region Blekinges fastighetsbestånd. Inom ditt område är du delaktig i framtagande av rutiner för förebyggande underhåll och vi förväntar oss att du aktivt söker åtgärder som optimerar och energieffektiviserar våra byggnaders installationer. Du kommer även att vara delaktig i projekteringsarbete, på så sätt att projektavdelning samråder med dig i frågor inom ditt område. I ditt uppdrag ligger att representera driften vid besiktningar och styrentreprenader. Är du rätt person erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete med hög tekniknivå. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom styr och regler eller motsvarande utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha erfarenhet inom styr- och reglerteknik samt ha minst grundläggande el kunskap. Du är även intresserad av att bredda dina kunskaper inom de övriga fastighetstekniska områdena. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i datoriserade styr- och övervakningssystem, ventilationssystem och automationssystem. Du har god samarbetsförmåga, är kreativ och lyhörd och kan arbeta både självständigt och i grupp. Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och ett målinriktat arbetssätt. Det är viktigt för oss att du är välinformerad och intresserad av utvecklingen inom arbetsområdet och har förmåga att planera ditt arbete både på lång och kort sikt. Att arbeta hos oss innebär utrymme för egna initiativ, kreativitet och utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Installation, drift, underhåll
Yrkeskategori
Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-07
Ansök senast
2019-10-28
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Johan Dessing
  avdelningschef driftavdelningen Karlskrona
  Telefon: 0455-736130
 • Darek Olsson
  Avdelningschef, underhållsavdelningen Karlskrona
  Telefon: 0455-736152
 • Bengt Lindberg
  Vision
  Telefon: 0455-73 61 40
 • Yngve Augustinsson
  Kommunal
  Telefon: 0455-736177

Ansökan

Referensnummer: A906695
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.