Medarbetare till daglig städning i västra Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Städ, kost och logistik med ca 260 medarbetare består av 11 avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, städ, transport och vaktmästeri, materialdepå samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. Regionservice har en städavdelning i Karlshamn som ansvarar för samtliga förvaltningars lokalvård, vilket innebär daglig städning, golvvård, storstädning och maskinstädning. En av våra medarbetare kommer att gå i pension och vi söker därför efter en ny kollega.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att du kommer vara en del i en arbetsgrupp vars uppgift är att upprätthålla de hygienkrav som är uppsatta för Region Blekinges lokaler. Du kommer ansvara och utföra lokalvård på ett individuellt städområde. Till förfogande har du, modern städutrustning, rutinbeskrivningar, kombimaskiner och mångårig kompetens hos dina kollegor.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du avslutad gymnasieutbildning samt B-körkort. Du ska behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet av lokalvård med maskinstädning och/eller SRY-utbildning är meriterande. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är noggrann och att du enkelt kan ställa om till nya förutsättningar. Din sociala förmåga och trevliga attityd kommer att vara uppskattad på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Sanering och renhållning
Yrkeskategori
Sjukhusstädare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Städ, kost och logistik
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-07
Ansök senast
2019-03-24
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Erica Heinesson
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 30 30
  • Susanne Johansson
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 66 59

Ansökan

Referensnummer: A857059
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.