Fysioterapeut/sjukgymnast till Olofströms vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Olofströms vårdcentral ingår i Hälsoval och här är vi cirka 20 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans för att möta våra 6300 listade patienter. Vi har också en seniormottagning i angränsande lokaler. Vårdcentralen är miljöcertifierad.

Arbetsbeskrivning

Som fysioterapeut/sjukgymnast är du ofta första instans för patienter med besvär från rörelse-/stödjeorganen. Arbetet består främst av mottagningsbesök, rådgivning, bedömning och behandling av patienter med olika funktionsnedsättningar och från flera diagnosgrupper vilket möjliggör ett stimulerande och utvecklande arbete på vårdcentralen. Det ingår också gruppverksamhet i form av artrosskola. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Om du har utbildning och kunskap inom akupunktur, ortopedisk medicin, basal kroppskännedom samt erfarenhet från primärvård så är det meriterande. Vi välkomnar dig som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som kompletterar vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Urval till intervju bland de sökande sker fortlöpande, så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Olofström
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Fysioterapeut/Sjukgymnast
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-17
Ansök senast
2019-11-10
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Olofstroms-vardcentral-Olofstrom/

Upplysningar

  • Kristina Särne
    Avdelningschef
    Telefon: 0456-73 11 50
    E-post: Kristina Särne
  • Du når våra fackliga representanter via vår växel
    Telefon: 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A909396
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.