Tandläkare till Käkkirurgen Folktandvården Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar. Vi söker nu en allmäntandläkare som har intresse och viss erfarenhet av käkkirurgiska ingrepp. Specialisttandvården finns i Karlskrona, och Karlshamn. Du kommer att arbeta vid Käkkirurgin på Blekingesjukhuset i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att utföra enklare kirurgiska ingrepp som förekommer på en specialistklinik samt narkostandvård.

Kvalifikationer

Legitimerad tandläkare med minst fem års erfarenhet av allmäntandvård. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Eftersom du i arbetet kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Vi tror att du, precis som vi, ser den odontologiska kvaliteten som basen för arbetet som tandläkare. Att du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke och att du sätter högt värde på god service. Vi vill att du kan samarbeta, verka både självständigt och i team samt tycker om att utvecklas i ditt arbete.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Deltid
Tillträde
Tjänsten är under 1 år med möjlighet till förlängning.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2019-11-26
Ansök senast
2020-01-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A918162
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.