Sommarvikariat Folktandvården Blekinge VÄST (Tandsköterskor)

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Studerar du till ett yrke inom tandvård och vill du vara med och utveckla framtidens tandvård? Välkommen att söka sommarjobb på Folktandvården Blekinge! Vill du jobba som tandsköterska eller har du möjlighet att jobba som tandläkare med tillfällig legitimation (utfärdad av Socialstyrelsen) ?

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du utföra allmänt förekommande arbetsuppgifter på kliniken. Arbetar du under tillfällig legitimation får du dessutom utföra undersökningar och enklare behandlingar inom bastandvård. Vårt arbete präglas av vår vision Frisk mun för alla. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder dem modern tandvård, hög kvalité och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är under utbildning inom tandvård. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, utpräglad känsla för service och att du är flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Antal platser
1
Publicerad
2021-02-19
Ansök senast
2021-03-05
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1008683
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?