Specialistläkare inom allmänmedicin till Samaritens vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta inom primärvården och vill vara en del av vårt härliga gäng. Som läkare vid Samaritens vårdcentral kommer du att arbeta brett inom det allmänmedicinska området med både akut och planerad mottagning. Vårdcentralen har flera utbildningsläkare så handledning en viss tid av arbetstiden ser vi som en naturlig del i arbetet hos oss. Vi erbjuder variation i arbetet och hos oss finns utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet.

Kvalifikationer

Du ska vara specialist inom allmänmedicin. Vi ser att du har ett genuint intresse och engagemang för primärvården och har ett stort intresse för att utveckla vårt uppdrag i rätt riktning framåt för att möta framtidens patienter i nära vård. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Handledning är en naturlig del i arbetsuppgifterna och har du erfarenhet och intresse av handledning är det meriterande. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med en god samarbetsförmåga. Ett gott bemötande till patienter, anhöriga och kolleger ser du som en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-08-25
Ansök senast
2021-09-26
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Samariten-vardcentral-Karlshamn/

Upplysningar

 • Eva Åsheden
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 34 06
  E-post: Eva Åsheden
 • Marina Jönsson
  Stf avd.chef
  Telefon: 0454-73 27 58
  E-post: Marina Jönsson

Ansökan

Referensnummer: A1050004
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?