Klinikchef, Folktandvården Nättraby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Folktandvården har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Folktandvårdens stab är lokaliserad på Soft Center i Ronneby. Här finns Folktandvårdens alla stödfunktioner såsom Miljö, HR, Ekonomi mm samlade. Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården i Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar.

Arbetsbeskrivning

Som klinikchef ansvarar du för att leda och utveckla klinikens verksamhet i enlighet med uppsatta mål. I uppdraget ingår helhetsansvar för personal, ekonomi, och verksamhet. På kliniken finns administrativ samordnare som fungerar som lednings- och administrativt stöd, dessutom har du och dina chefskollegor på övriga kliniker ett tätt samarbete. Tjänsten är direkt underställd verksamhetschefen och uppdraget kombineras med kliniskt arbete i din grundprofession. På kliniken bedrivs barn- och ungdomstandvård, vuxentandvård samt verksamhet inom ramen för Folktandvårdens befolknings- och folkhälsoansvar. Du erbjuds ett stimulerande arbete i en verksamhet med stora möjligheter. Som arbetsgivare erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter, såväl inom ledarskap som inom odontologi. Vi är ett team, det är viktigt för oss att alla känner sig uppskattade, delaktiga och får utrymme att utvecklas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska. Vi ser gärna att du har arbetat några år inom din profession. Har du dessutom chefs-/ledarerfarenhet, är det meriterande. Vi värdesätter din förmåga och intresse av att utveckla både medarbetare och verksamhet. Du är resultatinriktad och har förmåga att prioritera samt se helheter. Därtill har du väl utvecklad samarbetsförmåga och goda kommunikativa egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten som avdelningschef är ett treårsförordnande. Du har en grundtjänst i din profession, tillsvidare/heltid inom Folktandvården Blekinge. Vi erbjuder dig: • Förmånlig veckoarbetstid • Introduktionsprogram • Goda utvecklingsmöjligheter • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Massage & friskvård • Löneväxling mm Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Chefer och verksamhetsledare
Yrkeskategori
Klinikchef, tandvård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2020-03-06
Ansök senast
2020-05-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A939050
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.