Fysioterapeut/sjukgymnast till Ronneby Rehabiliteringscenter

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Region Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till Ronneby Rehabiliteringscenter. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Ditt arbete kommer att innefatta patientarbete med variation av individuella bedömningar, behandlingar och gruppbehandlingar. Som fysioterapeut/sjukgymnast är du första instans vid bedömningar av led och muskelrelaterade besvär. Vi jobbar mycket med behandling i grupp och bedriver grupper med olika inriktningar, som exempelvis psykisk ohälsa och artros. Du kommer i ditt arbete samarbeta med våra andra vårdcentraler och aktörer inom Region Blekinge. Efter genomgången internutbildning kommer du som anställd fysioterapeut/sjukgymnast ha möjlighet att skriva vissa typer av röntgenremisser. Vi erbjuder dig flera förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och gratis träning på våra gymanläggningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi tar gärna emot nyexaminerade kollegor som vill arbeta i primärvården. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har en god arbetsförmåga, är flexibel och vill vara delaktig i utveckling av verksamheten tillsammans med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Fysioterapeut/Sjukgymnast
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2020-12-16
Ansök senast
2021-01-15
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Ronneby-rehabiliteringscenter/

Upplysningar

  • Marcus Bencker
    Avdelningschef
    Telefon: 0457-73 14 91
  • Åsa Abrahamsson
    Sjukgymnast
    Telefon: 0457-73 14 81

Ansökan

Referensnummer: A994339
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?