Specialistläkare inom allmänmedicin till Samaritens vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Samaritens vårdcentral har cirka 16 000 listade patienter och ingår i Hälsovalet. Samariten har specialistmottagningar med distriktssköterskor och sjuksköterskor för BHV, diabetes, astma, KOL, sårvård och inkontinens. Vi har sjuksköterskor med en bred kompetens inom både primärvård och akutsjukvård som ingår i personalgruppen.

Arbetsbeskrivning

Hos oss erbjuds du: • En arbetsplats som har bestämt sig för att bli oberoende av hyrpersonal. • God grundlön; Region Blekinge har en konkurrenskraftig grundlön. • Löneväxling. I Region Blekinge erbjuds möjlighet att växla lön till pension. Löneväxlingen är förmånlig eftersom den ger ett premietillägg. Det blir ingen inkomstskatt på det belopp som löneväxlas, utan du skattar först då pensionen utbetalas. • Tillsammans med chefen och kollegor planerar du arbetstider och tidboken utifrån verksamhetens behov. • Du får arbeta brett med patienter i alla åldrar och livssituationer. • Integrerat på vårdcentralen finns vår utbildningsenhet för läkare, här finns handledare för ST-läkare under utbildning. • Nu söker vi dig som är intresserad att ta ett större medicinskt ansvar för hela eller delar av enheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Vi ser att du har ett genuint intresse och engagemang för primärvården och har ett stort intresse för att utveckla vårt uppdrag för att möta framtidens patienter i nära vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Samaritens vårdcentral
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Löpande urval kan komma att tillämpas.
Varaktighet
Tillsvidare
Antal platser
2
Publicerad
2021-11-02
Ansök senast
2021-12-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Eva Åsheden
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 34 06
    E-post: Eva Åsheden
  • Blekinge läkarförening
    Telefon: 0455-73 10 69

Ansökan

Referensnummer: A1066152
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?