Sommarlogoped på Rehabkliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Specialistrehab på rehabiliteringskliniken tillhör Hälso- och Sjukvårdens område Nära Vård och tillhandahåller logopedresurser till både öppen- och slutenvården på sjukhuset. Arbetet sker i team med patienten i fokus. Sommarlogoped i vackra Blekinge Till sommaren 2021 söker vi på Rehabiliteringskliniken logopeder för semestervikariat med placering i Karlskrona respektive Karlshamn. Din tjänstgöring startar med 14 dagars introduktion för att du ska lotsas in i arbetet på ett bra sätt.

Arbetsbeskrivning

Som sommarlogoped hos oss på Rehabiliteringskliniken arbetar du med patienter som har afasi, dysfagi och dysartri. Patienterna finns inom vår slutenvård och vår öppenvård. Du gör kliniska bedömningar och behandlingar i nära samarbete med övriga teammedlemmar. Teamet består av sjukgymnast, arbetsterapeut, läkare, sjuksköterska, undersköterska och medicinsk sekreterare. Nyfiken och intresserad av patientgruppen, tycker om teamarbete och vill ha erfarna kollegor i din närhet? Då tycker jag du ska söka. Vi planerar för att du ska få en bra sommar. Handledning och stöd av erfarna logopeder är en självklarhet för oss.

Kvalifikationer

Är du student eller nyutexaminerad logoped är du välkommen att söka. Har du legitimation och vill prova på Rehab är du också välkommen med din ansökan. Erfarenhet av arbete/praktik på strokeenhet är meriterande. Då mycket av ditt arbete är teambaserat vill vi att du har en positiv och ödmjuk inställning till teamarbete. Mycket goda språkkunskaper i svenska är ett krav, då du kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Logoped
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rehabiliteringskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Semestervikariat, tillträde enligt överenskommelse. Vi tittar på ansökningarna och ha anställningsintervjuer samt tillsättning löpande.
Varaktighet
3-6 månader
Tidsbegränsad till
2021-08-31
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-02-15
Ansök senast
2021-03-14
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Marie Kantermo
  Avdelningschef Specialistrehab
  Telefon: 0455-73 49 79
  E-post: Marie Kantermo
 • Lina Olsson
  Leg. Logoped
  Telefon: 0454-73 24 63
  E-post: Lina Olsson
 • Paula Persson
  SACO/ Sveriges Arbetsterapeuter
  Telefon: 0455-73 49 87
  E-post: Paula Persson

Ansökan

Referensnummer: A1007570
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?