Medicinsk sekreterare till rehabiliteringskliniken i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

En av våra uppskattade arbetskamrater flyttar från orten och nu söker vi en ny kollega till vår sekreterargrupp på rehabkliniken i Karlskrona. Tjänsten är dels ett uppdrag som teamsekreterare i ett av våra smärtrehabiliteringsteam. Teamet på smärtrehab är sammansatt av läkare, sjuksköterska, kurator, fysioterapeut, arbetsterapeut och medicinsk sekreterare. Den andra delen innebär att ge arbetsterapeuterna ett gott administrativt stöd. Du har ett tätt samarbete med arbetsterapeuterna och är deras länk till patienter och sjukhusets övriga avdelningar. Rehabiliteringsklinikens öppenvård består av arbetsterapi, dietistmottagning, sjukgymnastik, specialist- och smärtrehab samt cancerrehab och du kommer ingå i de medicinska sekreterarnas öppenvårdsgrupp. Sekreterargruppen ansvarar för det administrativa navet runt patienten. Vi vet att goda administrativa flöden ger hög patientsäkerhet och sekreterarna är en självklar del av teamet i de specialiteter de arbetar inom. Tillsammans är vi ett härligt, kompetent gäng som gillar utmaningar. Vi trivs på arbetet och har ett gott kollegialt stöd av varandra. Uppskattar du att arbeta på mottagning med patientkontakter, ett varierat arbetsinnehåll, är positiv och flexibel, tycker om att vara spindeln i nätet då kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer

Du är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i svenska språket. Du känner dig bekväm med den administrativa koordinerande rollen, är strukturerad och har ett gott ordningssinne. Vi ser gärna att du uppskattar samarbete och trivs med utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
2021-11-01 eller enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-30
Ansök senast
2021-10-14
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html

Upplysningar

 • Marie Kantermo
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-734979
  E-post: Marie Kantermo
 • Kristin Fridolf
  Medicinsk sekreterare
  Telefon: 0455-73 49 60
  E-post: Kristin Fridolf
 • Malin Wennerbeck
  Medicinsk sekreterare
  Telefon: 0455-73 46 75
  E-post: Malin Wennerbeck
 • Camilla Olsson
  Vision
  Telefon: 0454-73 30 23

Ansökan

Referensnummer: A1058062
Ansök

Övrig information

Urval sker löpande vi ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?