Psykiatrisjuksköterska med KBT-kompetens, Brunnsgårdens vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Brunnsgårdens vårdcentral är en offentlig vårdcentral som ingår i Hälsoval Blekinge med ca 11500 listade patienter i olika åldrar. Vi är ca 45 medarbetare med olika professioner. Vårt mål är god tillgänglighet, välfungerande team och personcentrerat förhållningssätt.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en psykiatrisjuksköterska som vill vara med i vårt samtalsteam och även vara med i arbetet att vidareutveckla vården för patienter med psykisk ohälsa. Vår målsättning är kunna bedriva korttidsbehandling på sikt. Arbetsuppgifterna innebär samtalsbehandling både individuellt och i grupp, rådgivning samt läkemedelsuppföljning. De patienter du kommer att arbeta med har lättare/måttliga depressioner, nedstämdhet, kris, stress eller ångest. Samverkan med övriga yrkesgrupper kommer att vara en naturlig del i arbetet.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri. Ett krav är att du har KBT-utbildning steg 1 eller annan likvärdig samtalsterapeutisk utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Samarbetsförmåga och flexibilitet är två egenskaper vi sätter mycket stort värde på. Erfarenhet krävs.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-08-21
Ansök senast
2019-09-22
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Brunnsgardens-vardcentral-Karlshamn/

Upplysningar

 • Laila Gustafsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0734 –47 13 25
  E-post: Laila Gustafsson
 • Kristina Innala
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-732700

Ansökan

Referensnummer: A897104
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.