Resurstandläkare Folktandvården Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården i Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar. Uppdraget som resurstandläkare innebär att upprätthålla tandläkarresurser inom allmäntandvården vid tillfälliga vakanser. Vår organisation inom allmäntandvården är uppbyggd med en verksamhetschef för våra kliniker i öst och en verksamhetschef för våra kliniker i väst. Vi behöver förstärka med ytterligare resurstandläkare, framförallt med fokus på västra Blekinge.

Arbetsbeskrivning

Ditt arbetsfält är framförallt västra Blekinge och våra olika kliniker. Du tycker om att arbeta med alla patientgrupper och alla typer av behandlingar som ingår i en allmäntandläkares arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande kliniskt arbete i nära kontakt med verksamhetschef och avdelningschefer. Du har god och bred klinisk erfarenhet. Du är självständig och trygg i din roll som tandläkare och har en god pedagogisk förmåga. Du har en positiv utstrålning och tankesätt och har lätt att anpassa dig till ny miljö. Vi erbjuder en omväxlande och rolig arbetsmiljö. Våra team präglas av engagerat ledarskap, stark sammanhållning och en vilja att utvecklas. Här finns ett landsting som är tillräckligt stort för att bedriva forskning och som är lagom stort för att knyta kontakter, lära känna medarbetare och får en överblick över verksamheten. Dessutom är Blekingen en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt!

Kvalifikationer

Vi söker dig som - har tandläkarexamen och svensk legitimation - Har några års erfarenhet av kliniskt arbete - är positiv, har lätt att samarbeta och ett gott bemötande - kan ta ansvar och initiativ - vill utvecklas inom ditt yrke - B-körkort. Egen bil är en fördel Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2018-11-15
Ansök senast
2019-01-30
Läs mer
http://ltblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A829123
Ansök

Övrig information

Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.