Barnmorska till Kvinnohälsovården i Västra Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Som barnmorska inom Kvinnohälsovården kommer Du att arbeta med såväl individuell rådgivning och behandling som med gruppverksamhet och utåtriktat arbete. Vi arbetar med en helhetssyn på individen, paret och familjen och arbetet är till stora delar hälsofrämjande och förebyggande. De sedvanliga arbetsuppgifterna som barnmorska är mödrahälsovård/specialistmödravård och föräldragrupper, abortrådgivning, gynekologiska cellprovskontroller samt preventivmedelsrådgivning.

Kvalifikationer

Leg. barnmorska med förskrivningsrätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga och pedagogisk erfarenhet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Sölvesborg
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Barnmorska, öppen vård/mödravård
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kvinnokliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 200201 eller enligt överenskommelse
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2021-01-31
Lön
Individuell lönesättning tillämpas
Antal platser
1
Publicerad
2019-11-19
Ansök senast
2019-12-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Ingrid Dalberg
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-732656
 • Jenny Laursen
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455- 73 10 00
 • Annika Fellbo
  Srat/Barnmorskeförbundet
  Telefon: 0457- 73 14 83

Ansökan

Referensnummer: A916511
Ansök

Övrig information

Tjänstgöring främst i Sölvesborg men vid behov kan det även bli i Karlshamn. Vikariatet kan ev. komma att förlängas vid behov. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.