Undersköterskor, vikariat till Geriatrisk avd. 36

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Idag lever vi allt längre och behoven av vård är ofta mer komplexa än tidigare för den åldrande befolkningen. Multisjuklighet är allt vanligare hos äldre och detta ställer krav på fördjupad kunskap inom geriatrik och om äldres specifika omvårdnadsbehov. Avdelning 36 tillhör Geriatriska och Palliativmedicinska kliniken och har 16 vårdplatser som fördelas mellan inriktning ortopedi, framför allt höftfrakturer, samt vårdplatser med medicingeriatrisk inriktning. Med hög kompetens, moderna hjälpmedel och evidensbaserade metoder formar vi tillsammans en god vård och omvårdnad för geriatriska patienter. Utgångspunkten är att utifrån ett helhetsperspektiv se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation på ett nytänkande sätt och med nya arbetsmetoder. På avdelningen arbetar bland annat geriatriker, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter tillsammans nära patienten. Vi arbetar i team där alla yrkeskategorier ingår för att tillsammans arbeta för patientens bästa. Avdelningen ingår i ett projekt med fokus på Mobil Närvård.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på avdelning 36 får du verkligen uppleva meningsfullhet i arbetet. Du arbetar nära patienterna i omvårdnaden tillsammans med teamet och har ett stort ansvar i bedömning och uppföljning av patientens hälsotillstånd. Du deltar i det dagliga avdelningsarbetet men vi vill också att du ska vara delaktig i att utveckla avdelningen för att kunna ge den bästa geriatriska vården för sköra äldre utifrån patientens behov. Om du har vidareutbildning inom vård av äldre kan vi även erbjuda dig utvecklande arbetsuppgifter utöver detta.

Kvalifikationer

Du är professionell och vet varför du vill arbeta just hos oss, anledningarna kan dock vara många. Du är nyfiken och vill utveckla dig själv tillsammans med andra. Som person är du nytänkande och ser utveckling som en självklar del av arbetet. Du är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet från akut slutenvård eller äldrevård, kanske är du till och med specialistutbildad inom vård av äldre? Du förstår fördelarna med att samverka i team och förstår att ensam inte är stark. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2021-08-31
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
2
Publicerad
2021-01-12
Ansök senast
2021-01-31
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Geriatrisk-avdelning-36-Karlskrona/

Upplysningar

  • Maja Fröberg
    Avdelningschef avd. 36
    Telefon: 0455-73 56 31
  • Victoria Söderberg
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 56 30

Ansökan

Referensnummer: A997986
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?