Semestervikariat servicepersonal till Vårdnära servicetjänster, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Enheten för logistik och måltidsservice har ca 100 medarbetare och består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri, personalkläder samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. Inom Vårdnära service arbetar ca 9 personer som utförar olika servicetjänster på flera vårdavdelningar.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som servicepersonal inom vårdnära servicetjänster kommer du att arbeta med vårdavdelningarnas tvätt- och förrådhanteringar. Det innebär att du beställer, tar emot och packar upp tvätt och förbrukningsartiklar. Vi söker nu semestervikarier till vårdnära servicetjänster i Karlskrona.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en avslutad gymnasieutbildning eller adekvat erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet från serviceyrken sedan tidigare. Vi söker dig som har känsla för service, god samarbetsförmåga och är noggrann. Du ska vara ansvarstagande, enkelt kunna ställa om till nya förutsättningar och gilla utmaningar. Din sociala förmåga och trevliga attityd kommer att vara uppskattad på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Transport
Yrkeskategori
Lagerarbetare
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Enheten för logistik och måltidsservice
Omfattning
Heltid
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Antal platser
4
Publicerad
2019-12-17
Ansök senast
2020-03-31
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Håkan Hallengren
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 67 08
  • Susanne Johansson
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 66 59

Ansökan

Referensnummer: A922926
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.