Biomedicinsk analytiker till det lilla ”labbet” i Karlshamn.

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. På laboratoriet för klinisk kemi ser vi fram emot att få Dig som spelare i vårt lag och att Du ska trivas med jobbet lika bra som vi gör. Du kommer att få 25 engagerade kollegor i olika åldrar och i skiftande livsfaser och få uppleva en varierande dygnet-runt-verksamhet, som servar sjukhuset i Karlshamn och all övrig sjukvård i västra Blekinge. Du erbjuds dessutom delaktighet i verksamhetens utveckling inom de olika områdena och vi ser Din personliga kompetensutveckling som en viktig pusselbit. Eftersom vi är ackrediterade av Swedac värderar vi kvalitet mycket högt och arbetar med ständiga förbättringar. Medarbetarnas hälsa och välbefinnande är något vi värnar mycket om. Vi ger Dig möjlighet till friskvårdbidrag och gemensamma aktiviteter som stärker vår redan goda sammanhållning. Som medarbetare hos oss har Du också fri tillgång till sjukhusets välutrustade gym. Välkommen till Blekingesjukhuset i Karlshamn!

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder Dig omväxlande arbetsuppgifter inom så väl hematologi, allmänkemi, immunokemi och koagulation som manuella metoder som t ex digital bedömning av celler i blodutstryk och mikroskopi. Du kommer också att få patientkontakt på vår provtagningscentral samt sortera och packa prover som ska skickas till andra laboratorier. På jourtid ansvarar vi för akutverksamheten på blodcentralen, där vi dagtid också tappar blodgivare samt utför serologiska tester. Då vi tillämpar rotationsplaceringar på hela arbetsplatsen, klinisk kemi och blodcentralen blir aldrig det ena arbetspasset det andra likt. Det tycker vi som jobbar här är en av vår arbetsplats största tillgångar.

Kvalifikationer

För att kunna bli en av oss behöver Du vara legitimerad biomedicinsk analytiker, men även du som snart är färdig med din utbildning är varmt välkommen med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Naturvetenskapligt arbete
Yrkeskategori
Biomedicinsk analytiker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Laboratoriemedicin
Omfattning
Heltid
Antal platser
2
Publicerad
2019-09-06
Ansök senast
2019-10-27
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Sylvia Stenfelt
    Avdelningschef Blodcentral och Klinisk kemi Kmn
    Telefon: 0455-73 22 57
  • Mattias Svensson
    Vårdförbundet
    Telefon: 0454-73 22 64

Ansökan

Referensnummer: A900363
Ansök

Övrig information

Rekrytering sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.