Sjuksköterskor till avd 55, Thoraxcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna på avdelning 55 består av preoperativa förberedelser, postoperativ vård av hjärt- och lungopererade patienter, kardiologisk vård samt användning av medicinteknisk utrustning. Du får möjlighet att få en bredd i din sjuksköterskeprofession eftersom vi vårdar patienter med varierande sjukdomsbild och som har genomgått olika ingrepp och behandlingar, både akuta och planerade.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, trygg i din yrkesroll och bekväm med att arbeta självständigt. Har du tidigare erfarenhet av av kardiologi /thoraxkirurgisk vård är det meriterande. Då vi bedriver både akut och planerad vård är det bra om du är flexibel och vill arbeta med både ock. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval och tillsättning kan ske löpande.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
2
Publicerad
2021-10-22
Ansök senast
2021-12-12
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss.html

Upplysningar

  • Inger Almroth
    Avdelningschef avd 55
    Telefon: 0455-73 51 01
  • Vårdförbundet
    E-post: Vårdförbundet

Ansökan

Referensnummer: A1063543
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?