Tandhygienist Folktandvården Rödeby (Vikariat)

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar. På Folktandvården i Rödeby är vi 12 medarbetare. Vi arbetar med all typ av tandvård och har nära samarbete med specialisttandvården. Det finns även möjlighet att auskultera på specialisttandvården. Då vår tandhygienist går på mammaledighet söker vi nu en glad pigg engagerad inhoppare för henne. Rödeby ligger 12 km från Karlskrona. Du har den fantastiska skärgården runt hörnet var du än väljer att bo i Karlskrona och staden har ett brett utbud av service och kommunikationer. Till kliniken finns goda bussförbindelser var 20e min från centrum. Flygplats endast 40 minuter från centrum och dessutom direkttåg till Köpenhamn, så det är även lätt att tillfredsställa eventuell reslust!

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder en modern tandvård med hög kvalité. Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Är du nyutexaminerad finns det handledare på kliniken som stöttar dig. Arbetet på kliniken präglas av Folktandvården Blekinges vision Frisk mun för alla. Vi erbjuder Dig: - Ett glatt och kamratligt arbetsgäng -Bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter - Auskultationsmöjligheter på specialistklinik Som medarbetare inom Folktandvården har du möjlighet att få friskvårds- och massagebidrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - är legitimerad tandhygienist - är positiv, öppen och har lätt att samarbeta - kan ta eget ansvar och egna initiativ - vill utvecklas inom sitt yrke Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandhygienist
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Efter överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande och vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2019-04-23
Ansök senast
2019-05-19
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A871923
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.