SJUKSKÖTERSKA TILL DIALYSAVDELNINGEN I KARLSHAMN

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi erbjuder arbete i en organisation där beslutsvägarna är korta och där delaktighet och möjlighet till påverkan är två viktiga inslag. Välkommen till vårt vackra län, med närhet till kust och hav. Medicinkliniken ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det invärtesmedicinska området och vi bedriver verksamhet vid sjukhusen i både Karlskrona och Karlshamn. Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Dialysavdelningen i Karlshamn bedriver njursjukvård som omfattar hemodialys, peritonealdialys (PD) och njurmottagning. Peritonealdialysmottagning för länet är placerad i Karlshamn och har hand om länets alla PD-patienter. Dialysavdelningen har 14 platser och är öppen måndag till lördag med kvällsöppet måndagar, onsdagar och fredagar. Mottagningen har öppet dagtid måndag till fredag.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som gillar nya varierande arbetsuppgifter. Som medarbetare ansvarar du för att självständigt utföra dialysbehandlingar. Hos oss får du introduktion och utbildning och stöd av erfarna kollegor. Varmt välkommen till oss på Dialysavdelningen.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av njursjukvård och/eller dialysarbete samt en handledarutbildning. Du som söker bör ha ett intresse för teknik i vården och kunna arbeta självständigt. Som person är du engagerad, noggrann och flexibel. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning. Månadslön.
Schema
Arbetstid: Rotation
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-14
Ansök senast
2019-11-17
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Maria Sundström
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 23 36
  • Sanna Magnell
    Vårdförbundet
    Telefon: 0454-73 23 35

Ansökan

Referensnummer: A908095
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.