Medicinsk sekreterare till Nättraby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Nättraby vårdcentral är en av de regionägda vårdcentralerna som ingår i Hälsovalet Blekinge. På vårdcentralen är det cirka 20 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns cirka 6350 listade patienter i olika åldrar. Vårdcentralen ligger nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

På Nättraby vårdcentral sätter vi service och bemötande i fokus. Alla medarbetare är en del i teamet och var och en är viktig för verksamheten. Väljer du att jobba hos oss blir du en del av detta team, men det förekommer även en del självständiga arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom reception, vårddokumentation, utskrift av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. I arbetsuppgifterna ingår även posthantering och telefonkontakter med patienter och andra vårdgivare.

Kvalifikationer

Du har utbildning till medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Du tycker om ett högt tempo och är flexibel, det vill säga kunna arbeta med flera saker parallellt och växla mellan olika arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och datavana, vi ser gärna att du även har goda kunskaper i engelska. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och erfarenhet av vårdsystemet System Cross är meriterande. Noggrannhet och att vara serviceinriktad är egenskaper som vi sätter stort värde på. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och inte är rädd för att ta egna initiativ. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Nättraby vårdcentral
Omfattning
Heltid
Tillträde
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2021-12-31
Antal platser
1
Publicerad
2020-10-14
Ansök senast
2020-11-08
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Ann-Christin Svensson
    Avdelningschef
  • Vision (nås via växel)
    Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A980039
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?