Receptionist på Kallinge vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Kallinge/Bräkne Hoby vårdcentraler ingår i Hälsoval och är två av de offentligt ägda vårdcentralerna i Blekinge. Vi har cirka 11 300 listade patienter och vi är cirka 40 medarbetare såsom allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker, medicinska sekreterare, psykolog och psykoterapeut.

Arbetsbeskrivning

Som receptionist kommer du, förutom receptionsarbete, även att ha uppgifter såsom posthantering, inskrivning av remissvar samt andra dokument. Du kommer att ha telefonkontakt med patienter och andra vårdgivare. Om du även är utbildad medicinsk sekreterare kommer du att skriva journaler och remisser/ brev efter diktat.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen bör du tycka om ett högt tempo och vara ansvarsfull samt flexibel då arbetsdagen är föränderlig. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och datorvana. Att vara noggrann och serviceinriktad är egenskaper vi värdesätter. Du har även lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och gärna tar egna initiativ. Tidigare erfarenheter som receptionist är meriterande och stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna. Beroende på din bakgrund finns det möjlighet att även vara back up för våra medicinska sekreterare. Därför är erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare meriterande men inget krav för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Receptionist, telefonist
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Antal platser
1
Publicerad
2019-08-07
Ansök senast
2019-08-18
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Kallinge-vardcentral/

Upplysningar

 • Jennie Ringborg
  Tf Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 17 43
  E-post: Jennie Ringborg
 • Ann-Sofi Holm
  VISION
  Telefon: Nås via växeln

Ansökan

Referensnummer: A894682
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.