Verksamhetsutvecklare till Regionservice stab, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Tjänsten verksamhetsutvecklare finns placerad på avdelningen utvecklingsstöd. Avdelningen tillhör regionservice stab och här finns även två miljöingenjörer samt ytterligare en verksamhetsutvecklare. Inom Region Blekinge arbetar vi utifrån kunden, invånarens och patientens behov.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en verksamhetsutvecklare med inriktning kvalitetssamordning som ska ansvara för utveckling av regionservice integrerade ledningssystem. Här har du ett administrativt och strategiskt ansvar som genom analys, planering, uppföljning och samverkan anger inriktning för regionservice ledningssystem och kvalitetsfrågor. Du leder regionservices övergripande arbete med ledningssystemet mot ISO-9001certifiering som mål på sikt där du kommer att vara en av Region Blekinges internrevisorer inom kvalité Inom processorientering arbetar du främst med att skapa förutsättningar för regionservice processarbete men ingår också i en regionsövergripande kompetensgrupp för att skapa förutsättningar för erfarenhetsutbyte och regionsgemensamma standards och metoder. Du kommer tillsammans med vår andra verksamhetsutvecklare även hantera strategiska och operativa utrednings-och verksamhetsutvecklingsuppdrag inom regionservice olika verksamhetsområden. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du för verksamheten relevant högskoleutbildning/universitetsutbildning eller annan utbildning och adekvat erfarenhet, som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även kunskaper inom ledningssystem och dess ISO-standarder. Det är meriterande om du är certifierad internrevisor och har erfarenhet från internrevision av antingen kvalitet- eller miljöledningssystem. Vi vill att du som söker har känsla för service och är flexibel. Du ska ha förmåga att se helheten, vara drivande och har lätt för att samarbeta. Du har förmåga att kunna planera och prioritera uppdrag, arbetsuppgifter och omsätta beställande verksamheters önskemål till fungerande lösningar med rätt kvalitet. Vi söker dig som har förmåga att stimulera till utveckling av verksamheten och motivera till ett processorienterat arbetssätt. Det är meriterande om du har arbetat med förbättringsarbete och handledning eller coachning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Kvalitetssamordnare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Lönesättningen är individuell, ange löneanspråk i ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2021-05-12
Ansök senast
2021-06-03
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Anders Johnsson
  SACO
  Telefon: 0455-73 42 01
 • Roger Ahlér
  Vision
  Telefon: 0455-73 66 81
 • Åsa Norrby
  Servicedirektör
  Telefon: 0455-73 61 10

Ansökan

Referensnummer: A1029713
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?