Vik psykolog till Mödra- och barnhälsovården BUP Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. MHV/BHV-psykologerna arbetar i nära samarbete med mödra- och barnhälsovården och har ett hälsofrämjande och förebyggande uppdrag. I Blekinge tillhör Mödra- och barnhälsovårdspsykologerna organisatoriskt Barn- och ungdomspsykiatrin och servar 5 kommuner. Vår Spädbarnsverksamhet som finns inom BUP jobbar framför allt med anknytningsarbete med späda barn och deras föräldrar. Inom MHV/BHV-psykologverksamheten i Blekinge finns för närvarande 4 psykologtjänster. Då en medarbetare nu ska vara föräldraledig söker vi en vikarie. Vi letar efter dig som tycker att det verkar spännande och utmanande att arbeta i en verksamhet med olika professioner där vi alla har ett stort engagemang för blivande föräldrar, små barn och deras familjer. Som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet till kontinuerligt lärande och utveckling inom uppdraget. Handledning i ditt arbete är för oss en självklarhet.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter MHV/BHV-psykolog: Förebyggande och hälsofrämjande arbete inom Mödra-och Barnhälsovården genom stöd/rådgivning, bedömning och korttids/ behandlingsinsatser till blivande föräldrar samt föräldrar och barn upp till 6 år. Konsultation/handledning och fortbildning till barnmorskor/MHV och BHV-sjuksköterskor samt medverkan i metodutvecklingsarbete. I arbetsuppgifterna ingår att vara en del av BUPs Spädbarnsverksamhet.

Kvalifikationer

Leg. Psykolog. Erfarenhet av psykologarbete vid Mödra-och barnhälsovård och angränsande verksamheter är meriterande. Utbildning i Havandeskapspsykologi, konsultationsmetodik, utvecklingsbedömning, samspelsbehandling och korttidsterapi är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras .

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Barnpsykolog
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Antal platser
1
Publicerad
2019-08-02
Ansök senast
2019-09-15
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Lars Persson
    Avd.chef BUP Kmn mottagning och mellanvård
  • Kerstin Kruber
    MHV/BHV psykolog Karlshamn
    Telefon: 0454-73 10 32

Ansökan

Referensnummer: A894229
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.