Vikariat, Medicinsk sekreterare till Ortopedkliniken i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. På Ortopedkliniken behandlar vi skador och sjukdomar i rörelseapparaten (skelett, leder och muskulatur) och vi bedriver verksamhet vid sjukhusen i både Karlskrona och Karlshamn. Vårt mål är att erbjuda heltäckande ortopedisk behandling och vi har ett gott samarbete med andra regioner och specialistkliniker. Avdelningen präglas av god arbetsmiljö i en positiv anda med fokus på patientens bästa och inom den vårdadministrativa avdelningen är vi väldigt måna om varandra och noga med teamkänslan. Avdelningen jobbar kontinuerligt med förändrings- och utvecklingsarbete där du har möjligheter att delta.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen. Arbete kan förekomma inom hela vårdadministrativa enheten det vill säga både på mottagning och vårdavdelning, men den huvudsakliga placeringen är i Karlskrona. Du får arbeta i ett glatt gäng där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårddokumentation, utskrift av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. I arbetsuppgifterna ingår även statistik, posthantering samt telefonkontakter med patienter och andra vårdgivare. Helgtjänstgöring en dag cirka en gång i kvartalet.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad läkarsekreterare eller medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. KY/YH- och kodningsutbildning är meriterande. Du som söker skall ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du är utåtriktad, noggrann, flexibel och har hög samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ortopedkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker fortlöpande.
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2021-08-31
Antal platser
1
Publicerad
2020-11-12
Ansök senast
2020-12-13
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Caroline Hydén
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-732436
 • Camilla Olsson
  Vision
  Telefon: 0454-73 30 23
  E-post: Camilla Olsson

Ansökan

Referensnummer: A987173
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?