Sjuksköterskor till Kirurgkliniken, Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Kirurgkliniken på Blekingesjukhuset bedriver en omfattande verksamhet inom kirurgi, urologi, kärlkirurgi, plastikkirurgi och onkologi. Vi har två slutenvårdsavdelningar i Karlskrona och tre öppenvårdsmottagningar, varav en i Karlshamn. Vi bedriver även verksamhet på röntgen och akuten i Karlskrona samt på operationsavdelningarna i Karlskrona och Karlshamn. Tillsammans är vi drygt 200 medarbetare. Vi behöver nu rekrytera sjuksköterskor till våra två avdelningar; Avdelning 48 är en kirurgisk vårdavdelning, specialiserad mot mage och tarm och här vårdas både akuta och planerade patienter. Ungefär hälften av patienterna på avdelningen har genomgått en operation. På avdelning 49 vårdas patienter inom urologi, bröst- och endokrinologi. På avdelningen finns också Kirurgens akutvårdsavdelning. Vi erbjuder flextid, löneväxling, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym. Dessutom erbjuder vi introduktion med erfarna kollegor och intern utbildning på arbetstid. Se mer av oss på Instagram!#kirurgklinikenblekinge

Arbetsbeskrivning

Att arbeta på en kirurgklinik innebär ofta att arbeta i ett högt tempo och att behöva ta snabba beslut. Hos oss får du möjlighet att delta i ett omväxlande, utvecklande och mycket lärorikt arbete. Du har god hjälp av dina arbetskamrater då vi har en god sammanhållning. Är du nyutexaminerad som sjuksköterska kan vi erbjuda dig att delta i Landstingets introduktionsprogram med bl a mentorskap. Vi arbetar långsiktigt med kompetensutveckling och för erfarna sjuksköterskor finns möjlighet till utbildning som specialistsjuksköterska kirurgi. Arbetstiderna är dag, kväll, natt och helg och vi lägger schema efter "önskemodell". Det finns också möjlighet till rotationstjänst på vår mottagning. Vi arbetar med patientens bästa i fokus och har ett stort medarbetarengagemang i avdelningens utvecklingsarbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som är grundutbildad sjuksköterska. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta på en kirurgavdelning eller kanske till och med har en specialistutbildning inom något av våra områden så är det meriterande. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett empatiskt förhållningssätt och uppskattar samarbete. Du har förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifter och kan behålla lugnet i situationer som kräver det. Ange gärna på din ansökan vilken avdelning som du helst vi arbeta på. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde efter överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-09-11
Ansök senast
2019-10-31
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Anette Sjösten
  Avdelningschef avd. 48
  Telefon: 0455-73 44 84
  E-post: Anette Sjösten
 • Maria Boson
  Avdelningschef avd. 49
  Telefon: 0455-73 45 42
  E-post: Maria Boson
 • Angelica Förström
  Sjuksköterska
  Telefon: 0455-73 00 00 via Regionens växel
  E-post: Angelica Förström

Ansökan

Referensnummer: A901425
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.