Akutavdelningen i Karlshamn söker sjuksköterskor

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i Karlskrona och Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Akutavdelningen i Karlshamn tar emot patienter via ambulans, bedömningsbil eller med remiss från mottagning eller vårdcentral. Vi har ett få antal vårdplatser för patienter med övervakningsbehov och ett mobilt team. Sjuksköterskan i mobila teamet utför kortare behandlingar eller provtagningar i hemmet vilket innebär att du ges möjlighet att även jobba utanför sjukhuset. Som sjuksköterska på Akutavdelningen får du mycket varierande och stimulerande arbetsuppgifter där du ges möjlighet att växa in i din yrkesroll. Dina arbetsuppgifter kommer på sikt vara mycket skiftande med mottagningsarbete, avdelningsarbete/observationsdel, och mobila teamet. Stora utvecklingsmöjligheter finns. Du ges möjlighet att utvecklas i din egen takt eftersom vi även när det gäller vår personal har ett personcentrerat tänk där vi utgår från individen. Du kommer få en introduktion i varje del på avdelningen av erfaren personal och utifrån vårt introduktionsprogram.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och som har ett stort intresse för akutsjukvård gällande medicin, thorax och infektion. Har du några års erfarenhet som sjuksköterska är det en merit. Du ska kunna hantera stress och trivas med tempoväxlingar och tycker att detta gör arbetet stimulerande och omväxlande. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ett gott bemötande till patienter, anhöriga och kolleger ser du som en självklarhet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Akutkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Antal platser
3
Publicerad
2020-07-27
Ansök senast
2020-08-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss.html

Upplysningar

 • Eva Åsheden
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-732093
  E-post: Eva Åsheden
 • Annica Olsson
  Fackl repr Vårdförbundet
  Telefon: 0454-732111
  E-post: Annica Olsson

Ansökan

Referensnummer: A966956
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.