Sjuksköterska till natt/rotation på avd. 45/MOA

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vill du bli del av en stimulerande och utvecklande arbetsplats som genomsyras av arbetsglädje, stolthet och lojalitet? Har du erfarenhet av akutvård och slutenvård inom specialmedicin? Då har du kommit rätt! Avdelning 45/MOA befinner sig just nu i ett utvecklingsskede och välkomnar dig som vill vara med i vår framtida utveckling. Vår enhet har många möjligheter! - Här arbetar fantastisk personal som har ett genuint intresse för patienternas välmående och som alltid behandlar patienterna med respekt. Nu söker vi natt/rotation pga. pensionsavgångar bland våra medarbetare. Avdelning 45/MOA tillhör medicinkliniken och består av 2 delar med12 vårdplatser vardera, totalt 24 vårdplatser. MOA är en medicinsk observationsavdelning, där patienter läggs in för observation, här träffar du patienter med olika diagnoser. Vårdtiden är 24 timmar, därefter går patienterna antingen hem eller vidare till andra vårdavdelningar utifrån patientens behov. Avdelning 45, bestående av hematologi som specialitet och lungpatienter som under pågående pandemi är placerade hos oss. Avdelning 45 har ett länsövergripande ansvar för dessa patienter. Du kommer att ingå i samtliga specialiteter både för avdelning 45 och MOA, vilket kommer att ge dig en bred kompetens inom den medicinska specialiteten. Vi är en utbildningsenhet, enligt LUVA konceptet, där vi tar emot studenter från BTH:s sjuksköterskeprogram. Vi arbetar som team med fördelning att ha huvudansvar för några patienter, samt delansvar för övriga genom att arbeta som ett team tillsammans.

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du ett utvecklande arbete och trevliga kollegor. En avdelning där du har stor möjlighet att utveckla dina kompetenser. I ditt dagliga arbete samarbetar du med läkare, undersköterskor, arbetsterapeut, kurator och sjukgymnast med flera. Som nattsjuksköterska deltar du aktivt i omvårdnad kring patienten, både allmän och specifik vård. Arbetsuppgifterna är både medicinskt och omvårdnad utifrån din sjuksköterskekompetens.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Du kommer att rotera mellan avdelning 45 samt MOA som befinner sig i samma avdelning och du har förmåga att arbeta självständigt men även i team. Du bidrar till ett gott arbetsklimat på avdelningen och delar med dig av dina kunskaper till kollegor och studenter. För att trivas hos oss är du en utvecklingsbenägen person som har intresse av att delta i olika förbättringsarbeten. Du har lätt för att samarbeta och bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare är du en person som kan arbeta självständigt samt har förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2021-08-10
Ansök senast
2021-10-03
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Lumjeta Skenderi
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 74 55
  E-post: Lumjeta Skenderi
 • Anna Lundberg
  Stf. Avdelningschef
  Telefon: 0455-734754
 • Henrietta Vallin
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-734751
 • Jennie Hansen
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-734754

Ansökan

Referensnummer: A1047385
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?