Sjuksköterska till Kirurgmottagningen i Karlshamn, Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Kirurgkliniken på Blekingesjukhuset bedriver en omfattande verksamhet inom kirurgi, urologi, kärlkirurgi, plastikkirurgi och onkologi. Vi har två slutenvårdsavdelningar i Karlskrona och tre öppenvårdsmottagningar, varav en i Karlshamn. Vi bedriver även verksamhet på röntgen och akuten i Karlskrona samt på operationsavdelningarna i Karlskrona och Karlshamn. Tillsammans är vi drygt 200 medarbetare. Nu utökar vi vår verksamhet och söker dig som vill förstärka vårt team! Se mer av oss på instagram #kirurgklinikenblekinge

Arbetsbeskrivning

Arbetet är omväxlande, du assisterar i huvudsak läkarmottagning och endoskopimottagning. I förlängningen ser vi att du även kan hantera telefonrådgivning. Den administrativa delen av arbetet innehåller bokningar, remisser och väntelistor i NCS cross vårdadministrativa system. Arbetsuppgifterna innebär mycket självständigt arbete och stort egenansvar. Hos oss får du möjlighet att vara en del i en arbetsgrupp med positivt arbetsklimat präglat av kompetens, engagemang och gemenskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, är trygg i din yrkesroll och har ett genuint intresse för arbete med människor. Du har ett starkt kvalitetstänk i ditt sätt att arbeta och du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har god social kompetens, lätt för att samarbeta och uppskattar att arbeta serviceinriktat. Vidare är du ansvarstagande och har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Då arbetsuppgifterna är varierande och innehåller både planerad och akut verksamhet krävs det att du har ett flexibelt arbetssätt. Att alltid möta patienter och kollegor med ett gott bemötande ser du som självklart. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete och kirurgisk verksamhet. Du har god datavana och lätt för att sätta dig in i nya system. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kirurgikliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig inkomma med din ansökan så snart som möjligt!
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-10-05
Ansök senast
2021-10-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Christine Johansson
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 22 26
  E-post: Christine Johansson
 • Monica Olsson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 24 06
  E-post: Monica Olsson

Ansökan

Referensnummer: A1057228
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?