Medicinsk sekreterare till Jämjö vårdcental

Arbetsplatsbeskrivning

[object Object]

Arbetsbeskrivning

Nu när en av våra medarbetare går i pension så söker vi en ny medarbetare. Du får arbeta i ett trevligt gäng med självständiga arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom reception, vårddokumentation, utskrifter av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. I arbetsuppgifterna ingår även posthantering och telefonkontakter med patienter och andra vårdgivare.

Kvalifikationer

Du har utbildning till medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Tempot är ofta högt så du bör vara flexibel och tycka om ett högt tempo, det vill säga att arbeta med flera saker parallellt och växla mellan olika arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och datorvana. Goda kunskaper i engelska är meriterande. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och erfarenhet av vårdsystemet System Cross är också meriterande. Noggrannhet och serviceinriktad är egenskaper som vi sätter värde på. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och inte är rädd för att ta egna initiativ. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna. Urval bland sökande sker löpande - så skicka in din ansökan redan idag! Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Jämjö vårdcentral
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-03
Ansök senast
2021-09-26
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Jamjo-vardcentral-Jamjo/
Visa arbetsplats på karta
Visa på karta

Upplysningar

  • Carina Örn
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-735602
    E-post: Carina Örn
  • Facklig representant nås via växel
    Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A1052063
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?