Barnmorska gynmottagningen Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete, där dina arbetsuppgifter består av telefonrådgivning, eget mottagningsarbete, prolapsmottagning, subakut mottagning, dysplasiuppföljning och även möjlighet att utveckla andra egna mottagningar. Just nu håller vi även på att bygga upp ett endometriosteam. Dessutom har vi en poliklinisk operationsverksamhet för ingrepp i lokalanestesi såsom slyngexcision och hysteroskopier. Vi har även startat upp en bäckenbottenmottagning. Vi flyttade till nyrenoverade lokaler under våren 2020.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Barnmorska med prev utbildning. Vi vill att du är flexibel, intresserad av utvecklingsarbete och har god samarbetsförmåga. Erfarenhet av gynmottagningsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras. Vid tillsvidareanställning medföljer en skyldighet att krigsplaceras

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Barnmorska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kvinnokliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde snarast. I denna rekrytering använder vi oss av fortlöpande tillsättning.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2021-10-22
Ansök senast
2021-12-05
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Eva Arvidsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 22 75
 • Linda Håkansson
  Barnmorskeförbundet/SRAT
  Telefon: 0455-73 46 32
 • Emma Persson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455- 73 10 00 vx

Ansökan

Referensnummer: A1063341
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?