Sjuksköterska till Medicinkliniken i karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Avdelning 45 och medicinsk observationsavdelning (MOA) är två avdelningar inom medicinkliniken som ligger i samma korridor. På 45/MOA har vi en bra gemenskap och ett öppet klimat. Medicinsk observationsavdelning, MOA fungerar som en akutvårdsavdelning med ett högt tempo och ett brett spektra av diagnoser. Vi har tolv vårdplatser och här arbetar vi i två vårdlag där en sjuksköterska och en undersköterska tillsammans ansvarar för sex patienter. Avdelning 45 är en akut internmedicinsk vårdavdelning som specialiserar sig på hematologiska (hema) och gastroenterologiska (gastro) sjukdomar. Här lägger vi in patienter för vidare utredning och behandling. Vi tar också hand om patienter före och efter levertransplantation och stamcellstransplantation. På avdelningen 45 har vi tolv vårdplatser. Hema och gastro har varsitt vårdlag som består av en sjuksköterska och en undersköterska Du kommer att så småningom få arbeta växelvis mellan avdelning 45 och MOA, vilket bidrar till en bred kompetensutveckling och ett varierande arbete. Vi är även en LUVA enhet där vi tar emot studerande från BTH sjuksköterskeprogram. Som sjuksköterska deltar du aktivt i all omvårdnad kring patienten, både allmän och specifik vård.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du är flexibel då du kommer att rotera mellan avdelning 45 och MOA. Du behöver ha förmåga att arbeta självständigt men även i team. Du bidrar till ett gott arbetsklimat på avdelningen och delar med dig av dina kunskaper till kollegor och studenter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Schema
Rotationstjänstgöring.
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-28
Ansök senast
2019-11-24
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Tanja Kallenberg
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 74 55
  E-post: Tanja Kallenberg
 • Henrietta Vallin
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-734751
 • Rickard Sjögren
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-734751

Ansökan

Referensnummer: A908336
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.